Het beste uit de markt

Samen bieden wij een complete oplossing.

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat het kantoor zorgenloos, efficient en zeer zorgvuldig te werk kan gaan in een goed beveiligde omgeving. Doordat Notarisdossier een product is waar constant aan ontwikkeld wordt zullen er telkens nieuwe functionaliteiten bijkomen om het werkproces te vereenvoudigen. Dit betekent ook dat bestaande functionaliteiten verbeterd en geupdate worden wanneer het nodig is.

Financieel

Efficiënt werken betekent veelvoorkomende handelingen slim te automatiseren. Notarisdossier koppelt met Twinfield. Dit voorkomt fouten en vertragingen. De dossieradministratie is bijgewerkt op het moment dat de boekhouding is bijgewerkt. Het automatische inlezen en verwerken van bankgegevens zorgt voor een soepel dossierproces. Werken met een gestandaardiseerde basis zorgt voor rust in het proces.

Er valt veel tijd te besparen door een goede koppeling met de boekhouding.
Martijn van Aalst

Twinfield is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor.

Notarisdossier is een gecertificeerde Twinfield Expert App.

Voor een zorgeloze overgang van de financiële administratie naar Twinfield, werkt Notarisdossier samen met RSult. RSult voert de volledige conversie van onder andere AFAS naar Twinfield uit en biedt boekhouders begeleiding bij de overgang.

Veel accountants die actief zijn binnen het notariaat werken al met de combinatie van Notarisdossier en Twinfield.

BNA Signetur Quaesitor Van Antwerpen

Vanaf ieder platform

Notarisdossier is te gebruiken samen met je bestaande automatisering. Je kan dus bij je huidige systeembeheerder of hostingaanbieder blijven maar je kan ons ook vragen naar een betrouwbare partner.

Notarisdossier past zich aan het apparaat waarop gewerkt wordt werkt aan waardoor je overal kunt werken.

Systeembeheer

Naast Notarisdossier heb je een betrouwbare partij nodig voor het systeembeheer. Zij zorgen ervoor dat de werkplek, printers en applicaties zoals Web-ELAN goed werken. Kies een partij die ervaring heeft in het notariaat. Wij werken onder meer samen met onderstaande systeembeheerders.

In een wereld waar ICT niet meer weg te denken is wil Solid Partners de meest toonaangevende ICT Dienstverlener zijn. Wij leveren hoogwaardige technologische oplossingen en adviezen aan het MKB in Nederland. Solid Partners is kennisleider en wil voor al zijn klanten de zorgen uit handen nemen, zowel door het leveren van oplossingen als het geven van adviezen.

Rely is hét kennishuis op het gebied van ICT-dienstverlening voor de notariële sector, doordat wij jarenlange ervaring hebben binnen het notariaat. Door ons hechte samenwerkingsverband met Dirict zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de software. En dat vertaalt zich vervolgens in de ontwikkelingen die wij doorvoeren op ICT-gebied.


De aanpak van Dirict lijkt op die van Webstate, waardoor projecten vloeiend door lopen. Geen gedoe. De migraties van Notarissen naar de online werkplek en Notarisdossier gaan zelfs gelijktijdig. Voor de notarissen een welkome vernieuwing en bij bijzonderheden kunnen we altijd snel schakelen met het team van Dirict.

For All IT Services is sinds 1999 leverancier van diensten en producten gericht op de ICT van notariskantoren. Samen met Dirict hebben wij de Juridische werkplek ontwikkeld. Een all-in-one ICT-oplossing én optimale ondersteuning waarbij de specifieke hard- en software zorgen voor een effectieve en efficiënte werkplek voor de notaris.

Continuïteit en beveiliging

Veiligheid staat bij Notarisdossier voorop. We hebben een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen getroffen. De balans tussen gebruiksvriendelijkheid en veiligheid wordt elke keer in evenwicht gehouden. Ook worden alle gegevens versleuteld opgeslagen. Voor ieder kantoor, voor iedere cliënt en voor ieder document is er een aparte sleutel.

Gegevensbeveiliging heeft onze constante aandacht. Met ons Online Dossier wordt het risico op datalekken voor het kantoor tot een minimum beperkt.
Niels Radstake

Applicatiescanner

Notarisdossier wordt continu op kwetsbaarheden en beveiligingsrisco's gescand door Guardian360. Dit is een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in de beveiliging van complexe IT-infrastructuren en webapplicaties. Hierdoor kunnen wij er alles aan doen om ons beveiligingsniveau hoog te houden en zo hacks en datalekken te voorkomen.

Technische en Operationele Maatregelen

Integraal onderdeel van onze overeenkomsten zijn de Technische en Operationele Maatregelen. Daarin staat alles beschreven over de maatregelen die genomen worden in het kader van bescherming persoonsgegevens en dergelijke.